Kezdőlap>Rólunk>Tecline

KEZDETEK…

1999-ben a jelenlegi vezérigazgató – Tomasz Stopyra búvárklubot hozott létre Szczecinben, Lengyelországban.

A kezdet nem volt könnyű. A kemény munka és szenvedély azonban segített növekedni és bővülni. A „Dive Point” nagyon gyorsan meghatározó búvárfelszerelés kereskedővé vált.

A búvárfelszerelések iránti igény és az egyre növekvő üzleti hálózat inspirálta Tomaszt, hogy a kiskereskedelmi üzletről a disztribúciós társaságra váltson a cég.A boltot eladták, és teljesen új fejezet kezdődött…A Scubatech Co. Ltd.-t 2002-ben alapították tapasztalt oktatók és műszaki búvárok. Megkezdték az újonnan létrehozott márka – a SCUBATECH -, valamint számos híres márka, mint például a Sitech, az Ocean Reef, a Pinaccle, a DUI, a Faber, az Eurocylinder, a Luxfer, a McNett, az Innobeam, a Saekodivea, széles skálájának forgalmazását. Ezzel párhuzamosan a tervezők egy teljesen új termékskálán dolgoztak…A fejlődő búvárkodás igényeinek kielégítésére egy új, TECLINE elnevezésű sorozatot hoztak létre.

V1 Ice regulator

Tecline V1 TEC2 SEMI TEC

A TECLINE márka wingekből, hevederekből, automatákból, uszonyokból, SPG-kből, szelepekből, termikus alsóneműből, lámpákból és más egyéb kiegészítőkből áll.

A TECLINE felszerelések teljesen modulárisak, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleink személyes igényeihez tudjuk alakítani!!!

Célunk az, hogy a búvárok számára eszközöket biztosítsunk saját, testreszabott, tökéletes konfigurációjuk felépítéséhez. Ez a felszerelés minden búvárnak tökéletes konfiguráció lehet: azok számára, akik csak a rekreációs búvárkodással kezdték meg kalandjukat, és a legigényesebb technikai búvároknak. Minden, a piacon bemutatott terméket csapatunk gondosan tesztel. Minden termék megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek – európai normáknak és CE tanúsítottak.

Sikerünk titka a búvárkodás iránti elkötelezettség: a legjobb merülési felszerelés, tudás és szenvedély biztosítása a tökéletes konfigurációban!

Tec Light